söndag 24 november 2013

Kycklingwok med cashewnötter

1 pkt äggnudlar, (250 g)
2 st kycklingfiléer, (á 250 g)
1 pkt fryst broccoli, (300 g)
2 st vitlöksklyftor
1 dl cashewnötter
1 1/2 dl ostronsås
1/2 dl vatten
raps- eller majsoljasalt + nymald svartpeppar

1. Koka nudlarna enligt anvisning-en på förpackningen. Häll av och skölj dem i kallt vatten. Blanda dem med 1 msk olja.
2. Strimla kycklingfiléerna. Skölj och bryt broccolin i buketter. Skala och skiva vitlöken tunt. 
3. Woka kyckling, 1/2 tsk salt och 1 krm peppar i 2 msk olja 3–5 min. Ta upp kycklingen. 
4. Woka broccolin 3 min. Tillsätt vitlök och nötter, 1/2 tsk salt och 
1 krm peppar. Woka ytterligare 
1 minut. 
5. Tillsätt ostronsås, vatten och nudlar. Fräs allt genomvarmt och servera i skålar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar